Cookies
  
Sjælland bliver delt op mellem konsulenterne
Klub: Badminton Sjælland
Publiceret af: Pernille Fløjstrup Andersen
Dato: 27-07-2012 23:41:55
Kategori: Generelt
     

Badminton Danmarks udviklingskonsulenter deler de sjællandske klubber mellem sig
De to udviklingskonsulenter på Sjælland rykker fra 1. august rundt på deres geografiske arbejdsområder. Linda Nielsen arbejder fremover med klubberne på Lolland, Falster, samt 10 andre kommuner i det sydlige Sjælland. Linda Nielsen har de seneste 3 år fungeret som udviklingskonsulent i København.
Den øvrige del af Sjælland bliver dækket af Pernille Fløjstrup Andersen, der siden februar 2012 har været udviklingskonsulent på Sjælland, Lolland og Falster. Hun overtager desuden Københavnsområdet, der har godt 50 aktive klubber.

Et bredt samarbejde
I hverdagen har konsulenterne fokus op deres egne geografiske områder. Men vil udviklingsprojekter, arrangementer eller møder involvere naboklubber fra den anden side af kommunegrænsen, betyder det mindre. Samarbejdet og sparringen mellem konsulenterne gør det også lettere at tage vikartjansen i ferieperioder. Så der vil altid være en konsulent, som kan kontaktes.

Bare spørg
Udviklingskonsulenternes virke spænder bredt. Nogle klubber har brug for at finde en retning i deres bestyrelsesarbejde. Nogle klubber mangler frivillige, en træner eller spillere. Nogle klubber vil gerne lave flere aktiviteter for medlemmerne. Alle kan henvende sig til konsulenterne for at få gratis vejledning, konkrete redskaber eller hjælp "til at komme i gang".

Kontakt
Udviklingskonsulent Pernille Fløjstrup Andersen, mail: pfan@badminton.dk - mobil: +45 2134 4784
Dækker Kalundborg, Odsherred, Holbæk, Lejre og Roskilde i Region Sjælland, samt Region Hovedstaden

Kontakt
Udviklingskonsulent Linda Nielsen, mail: lmni@badminton.dk - mobil: +45 5153 7074
Dækker Vordingborg, Guldborgsund, Slagelse, Næstved, Faxe, Stevns, Sorø, Ringsted, Køge, Solrød og Greve 

 

Blokhusvej 3
2670 Greve

Nyheder

29.03.2011
29.03.2011
28.03.2011
28.03.2011

Leder du efter?