Cookies
  
Badminton – Nu også i SFO-samarbejde
Klub: Badminton Sjælland
Publiceret af: Rasmus Bech
Dato: 31-10-2012 23:39:45
Kategori: Generelt
     

Nyt initiativ på Midtsjælland bringer flere børn og unge i hallen i Lynge Broby IF.

Projektet går ud på, at Badminton Danmark i samarbejde med den lokale klub vil gøre børn i nærområdet opmærksomme på, at det er sjovt at spille badminton.

Vil hjælpe klubber med medlemmer
I det konkrete tilfælde er det Badminton Danmarks udviklingskonsulent Linda Nielsen, der har skabt kontakt med Lynge Broby IF og den lokale SFO, Galaxen. En aftale, som Linda Nielsen er rigtig glad for.

- Det er dejligt, at vi alle kan hjælpe hinanden med at få flere til at spille badminton. Det er godt for såvel klub som børnene, siger udviklingskonsulenten.

Linda Nielsen har været i Lynge Broby for at hjælpe med at træne de mange børn. Den lokale klub kom med hjælpetrænere og tilbud til børnene om at træne gratis i klubben et par gange, hvorefter de kan blive medlem. SFOen bidrog med en pædagog og hele 21 børn.

- Træningen var en blanding af leg, tilvænningsøvelser og badmintonspil på mange måder. Der var super stemning og glade børn, og de næste træninger i klubben var fyldt. Nu er det selvfølgelig spændende at se, hvor mange nye medlemmer klubben så har fået og får, siger Linda Nielsen og tilføjer.
- Det har været en rigtig god dag. Der var stor opbakning både fra klubben og SFOen.

17 af 21 børn meldte sig til
Helle West, Ungdomsformand i Lynge Broby IF siger:
- Vores SFO-projekt var en ubetinget succes. Alle 21 børn syntes, det var rigtig sjovt og lærerigt. Ud af dem er der 17 børn, der har meldt sig til badminton. Det er dejligt, at der findes den mulighed inden for Badminton Danmark. Det gav vores trænere nogle nye ideer til lege og badmintonindlæring, som vi flittigt bruger i vores virke med børnene.

Få en aftale på plads
Vil din klub også have flere ungdomsspillere? Så tøv ikke med at tage fat i din udviklingskonsulent, så vil de hjælpe dig med at få en aftale på plads.

Læs mere her. 

 

Blokhusvej 3
2670 Greve

Nyheder

29.03.2011
29.03.2011
28.03.2011
28.03.2011

Leder du efter?